avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua sotul meu ma jignește foarte rău și ma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua sotul meu ma jignește foarte rău și ma amenință ...

Buna ziua sotul meu ma jignește foarte rău și ma amenință constant de un timp a devenit foarte agresiv menționez ca avem doii copii minorii și ca locuim în casa mea moștenire,dar între timp am mai construit o casa pe terenul meu .nu accepta sa divorțam și ma amenință că îmi da foc și mie si copiilor si ca el se omoară ce pot face ? Știind ca autoritățile așteaptă întâi sa se întâmple ceva ca să ia măsuri.
buna ziua.
vad ca toata lumea arata sabia si nici unul teaca ei (sper sa fiu inteles in comparatia folosita)
nimeni nu vorbeste de consiliere , de un medic psihiatru , de reactie a celor ce ar trebui sa se autosesizeze din oficiu ...
la felul cum a expus doamna situatia si punand in context sfaturile transmise , credeti ca va fi un final fericit ?
doamna , va sfatuiesc sa fiti inteleapta si sa faceti front comun cu copii in aducerea sotului la valorile pe care sigur le-a avut candva , altfel nu ar fi dorit , sper sa fie asa , sa fie tatal a 2 copii.
va urez tot binele din lume la toti !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și cine sa se ducă la psihiatru sau la consiliere?
El? Sau doamna care e batuta, ca să fie consiliata, asta in timp ce viata ii este în pericol?
Cine sa se autosesizeze?
Nu exista decât 2 variante: stai asa sau pleci.
I s-a recomandat obținerea unui ordin de protecție și mutatul în alta parte.
"Si unde sa ma duc, ca..(inserati probleme)"?
Atunci...stați asa. Nu știu la ce alte sfaturi se așteaptă doamna.
Sunt centre speciale și telefoane de urgenta pentru femeile victime ale violentei domestice.
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2022
raluk0207, utilizator
Din păcate, stimate domn, o lungă și bogată cazuistică arată că soții abuzivi nu-și corijează atitudinea decât dacă sunt părăsiți și atunci într-o nouă relație (dacă se corijează, pentru că unii, din motive patologice, educaționale sau de mentalitate defectă vor recidiva indiferent de câte ori își pun partenerii pe fugă). Altfel, dacă soțul abuzat stă și rabdă, sigur, poate vor exista declarații de dragoste și regret, cadouri de împăcare, dar de fapt abuzul va continua să se agraveze.

61dan a scris:

buna ziua.
vad ca toata lumea arata sabia si nici unul teaca ei (sper sa fiu inteles in comparatia folosita)
nimeni nu vorbeste de consiliere , de un medic psihiatru , de reactie a celor ce ar trebui sa se autosesizeze din oficiu ...
la felul cum a expus doamna situatia si punand in context sfaturile transmise , credeti ca va fi un final fericit ?
doamna , va sfatuiesc sa fiti inteleapta si sa faceti front comun cu copii in aducerea sotului la valorile pe care sigur le-a avut candva , altfel nu ar fi dorit , sper sa fie asa , sa fie tatal a 2 copii.
va urez tot binele din lume la toti !

Doamna draga nu sunt motive ,eu ce vreau sa spun este ce pot face din puct de vedere juridic! Iar pe de alta parte chiar și asa unde sa ma duc din casa mea cu 3 copii minori după mine și cu un tata bolnav dv unde ați merge ( menționez ca mai stau și la țară) .....eu nu induc motive ca nu am DC nu este în interesul meu și al copiilor .vă mulțumesc
mergeti la politie si depuneti plangere pt amenintari. aveti probe ?
depuneti actiunea de divort si cereti si evacuarea lui in regim de urgenta.
Cati copii aveti pana la urma ?
cu ce va veti intretine dupa divort ?

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 copii mici andronica andronica Sunt o persoana cam disperata si satula de situatia in care ma flu, am un sot de 6 ani*suntem impreuna de la 18 ani acum am 30, avem 2 copii 4 si 6 ani,este ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez de un sot agresiv fizic si verbal care ma inseala Minaminuta Minaminuta De trei ani sotul meu traieste cu alte femei,dar locuim in aceeasi locuinta ,impreuna cu cei doi copii de 18 si 13 ani. In ultimul timp ne ameninta tot mai des ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica ! mariaandra mariaandra Buna-ziua! Am mare nevoie de ajutor din partea dvs. evident, cu niste sfaturi. Am 23 de ani sunt casatorita si am 2 copii. Eu si sotul meu suntem casatoriti de ... (vezi toată discuția)