avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta domestica !
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta domestica !

Buna-ziua! Am mare nevoie de ajutor din partea dvs. evident, cu niste sfaturi. Am 23 de ani sunt casatorita si am 2 copii. Eu si sotul meu suntem casatoriti de 5 ani . Toate bune si frumoase la inceput. Nu am vrut sa raman insarcinata fiind prea tanara dar s-a intamplat. Dupa primul copil lucrurile intre mine si sotul meu sau schimbat. Mai bine zis el s-a schimbat.Erau si sunt doar certuri ma jigneste in ultimul hal . Dupa al doilea copil lucrurile sau innrautatit si mai tare. am fost lovita din cauza ca nu am fost de acord sa facem botezul fetitei mele deoarece in acel moment nu aveam o situatie financiara foarte buna. Am fost lovita peste fata si cu pumnul in spate. Pana in momentul de fata sunt jignita si injurata intr-un hal fara de hal si m-am saturat sa suport toate mizeriile astea . Ce credeti ca ar trebui sa fac sa pun capat situatiei :(:sorry: ?
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2016
mariaandra, utilizator
Deciziile le luati dvs dar mai intai trebuie sa va informati temeinic. Puteti introduce actiune de divort dar va trebui sa va ganditi ce veti face cu minorii, unde va fi locuinta acestora, cu ce ii veti intretine, daca veti merge la munca cine ii va supraveghea etc.

Pt un eventual ordin de protectie care sa puna capat violentei domestice ca si pt dovedirea motivelor de divort veti avea nevoie de probe (martori, inscrisuri etc).
Doamna decizia e DOAR a dvs. Realitatea a demonstrat un singur lucru: dupa prima bataie vor continua urmatoarele. Asa cum ati scris sunteti tanara. Cine merita un astfel de comportament? Dvs? Nu cred! Credeti ca copiilor le va fi bine sa creasca intr-o asemenea atmosfera? Credeti ca vor fi mici mereu si nu vor intelege? Pana vor intelege, vor simti iadul din casa.
Puteti solicita un ordin de protectie in masura in care adunati probe, mai ales certificate medico-legale dar si martori, inregistrari cu telefonul etc.
Cel mai bine ar fi sa plecati pentru un timp. In rest, n-am cuvinte ce pot fi scrise despre barbati, pseudo barbati adica, care lovesc femei si mai ales cand femeia e mama copiilor lui.
Mare grija, majoritatea psihopatilor, abuzatorilor, sunt extrem de convingatori, uneori si carismatici si inteligenti. Vin, promit ca se schimba, plang ca au gresit, aduc flori si peste o luna maxim bataile se reiau.
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2016
proastasatului, utilizator
Aveti dreptul de a divorta si aveti si motive.
Decizia insa va apartine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta domestica Marcu2014 Marcu2014 Buna ziua, Ma intereseaza parerea persoanelor avizate care cred ca imi pot oferi o indrumare. As dori sa stiu in ce conditii se aplica legea impotriva ... (vezi toată discuția)
Sot violent care ma ameninta cu moartea elena3 elena3 va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in cazul in care sotul meu ma bate si fug de acasa de frica sa nu ma omoare, solicit politia la 112?este o persoana foarte ... (vezi toată discuția)
Divort Norelif Norelif Buna ziua! Intr-un divort ma poate reprezenta avocatul fara sa fiu prezenta? Nu pot discuta cu sotul meu de divort si trebuie sa plec de acasa doar cu cateva ... (vezi toată discuția)