avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! In luna Ianuarie anul acesta am semnat un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! In luna Ianuarie anul acesta am semnat un contract ...

Buna ziua! In luna Ianuarie anul acesta am semnat un contract cu restaurantul Ambasador events din Otopeni. Nu am studiat bine contractul și l am semnat. Acesta având numai clauze abuzive . Vreau sa renunț la acest contract, eu am plătit pana acum un avans de 6000€ pentru un eveniment din Septembrie 2023. Ei nu vor sub nicio forma sa încheiem
Contractul și ma obliga sa plătesc întreaga suma contractuala. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: mmsavu , utilizator 21:02, 14 Februarie 2025
Buna ziua!

In general contractul poate inceta, iar sumele de bani se restituie conform clauzelor cuprinse in el.
Mergeti cu contractul la un avocat caruia sa ii detaliati motivul dorintei de a inceta colaborarea si care va va analiza contractul, apoi vedeti ce puteti face (o rezolutiune/negociere/actiune in instanta).
Va rog sa ma contactați, și eu am fost pagubit de acești escroci 0737055945

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere sala nunti alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Vin cu urmatoarea problema: pe data de 3 mai aveam incheiat contract pentru o nunta, datorita starii de urgenta am fost nevoit sa reprogramam. Acum ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nunta - probleme cu restaurantul justagirl12 justagirl12 Buna ziua, Am si eu o intrebare, de fapt mai multe. Am contractat restaurantul pentru nunta cu aproape un an inainte de eveniment, toate au fost bune si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 02.07.2021 am platit avans unei firme pentru ... nuntasgrabit nuntasgrabit Buna ziua, In data de 02.07.2021 am platit avans unei firme pentru un eveniment care trebuia sa se desfasoare la 12.07.2021. Ca urmare a interactiunii cu ... (vezi toată discuția)