avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Emag Genius - modificare regulament
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Emag Genius - modificare regulament

Buna ziua, am facut recent un abonament la Emag Genius (contract pe perioada determinata - 1 an de zile). Dupa cateva zile am primit email ca au modificat regulamentul, mai exact transport gratuit la easybox de la comenzi ce depasesc valoarea de 30 lei (la inceperea contractului nu era valoare limita).
Am luat legatura cu ei pt a le spune ca nu e corect ce fac, dar mi-au spus ca este un punct in contract care spune ca "Pe durata Programului, Organizatorul are dreptul de a schimba continuţul acestuia. Modificarea Programului se va face printr-o actualizare si va fi adusă la cunoștinţa Clienților Genius prin intermediul website-urilor www.emag.ro, www.fashiondays.ro, www.tazz.ro si www.freshful.ro si/sau aplicatia mobila care vor fi aplicabile pentru viitor si numai dupa implinirea termenului comunicat public in acest scop." REGULAMENTUL PROGRAMULUI “eMAG Genius” este actualizat la data de 18.11.2022 si se regaseste in site-ul nostru - [ link extern ] /."
Este legal acest punct? Practic oricine poate adauga asa ceva in contract si pot modifica ce vor si cand vor dupa bunul loc plac.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Comanda anulată partener emag Mario780 Mario780 Bună ziua, am făcut o comanda la eMag, de un televizor ieri. Am primit mail de confirmare înregistrare comandă, însă astăzi, au trimis mail de anulare a ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de guvern privind serviciile! Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am auzit de o ordonanta de guvern ce ii obliga pe cei care au contracte cu firmele de TV prin antena parabolica sa accepte posibilitatea clientilor ... (vezi toată discuția)