avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. In calitate de manager de transport, poți ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. In calitate de manager de transport, poți fi desemnat ...

Buna ziua.
In calitate de manager de transport, poți fi desemnat la 1,2,3 sau 4 firme fără acea angajare de 8 ore in oricare alta parte ?

Adică detin un PFA/ II și țin o firmă doar prin contract de colaborare fără sa fiu angajat in alta parte cu 2,4 sau 8 ore .

In cazul acesta poți fi desemnat in calitate de manager de transport pentru firme și printr-un SRL? Bineînțeles cu contract de colaborare sau mandat .

Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri .
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2022
Ioana995, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:34, 26 Noiembrie 2022
Da se poste face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o persoana poate fi angajata cu contract de munca ... manuelle manuelle Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, tatăl meu este manager transport la o firma cu cm ... OanaTatulescu OanaTatulescu Buna seara, tatăl meu este manager transport la o firma cu cm de 2 ore. În urma noilor reglementari în care o persoana poate fi manager transport la 4 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotul meu are o societate cu activitate in transport ... MadalinaLavinia MadalinaLavinia Buna ziua, Sotul meu are o societate cu activitate in transport marfa, poate incheia cu mine un contract de colaborare cu privire la activitatea de manager ... (vezi toată discuția)