avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut.Doresc sa cumpar din alta tara o masina veche ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut.Doresc sa cumpar din alta tara o masina veche sa o pot ...

Va salut.Doresc sa cumpar din alta tara o masina veche sa o pot inmatricula ca vehicul istoric.Problema e ca nu are acte.Ce se poate face?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:55, 25 Noiembrie 2022
Daca vehiculul nu detine documente ,identificare,documente provenienta ,legal nu o puteti achizitiona,nu o puteti transporta ,nu puteti trece la vama,nu puteti inmatricula in Romania si inregistra in registrul masinilor istorice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme rar Ionel77 Ionel77 Am cumpărat o mașină adusă din Germania de cineva din Brăila, i-am scos Nr roșii am declarato la impozit,am programat-o la RAR Ct pentru data de ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea unei masini radiate. nistick nistick Buna ziua, Vreau sa cumpar o masina inmatriculata de la cineva. Eu doresc sa o iau de la proprietar radiata. Si sa o inmatriculez mai tarziu dupa ce este ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare moto fara acte provenienta helene82 helene82 Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu o informatie, un punct de \"plecare\" macar, in urmatoarea situatie: -tatal meu a luat acum cateva luni, de la un centru ... (vezi toată discuția)