avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna dimineata, In fata casei mele terenul pana la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna dimineata, In fata casei mele terenul pana la strada este ...

Buna dimineata,
In fata casei mele terenul pana la strada este teren privat. Pe acest teren un vecin si-a pus un panou publicitar luminos. Are voie sa puna un panou publicitar fara acordul proprietarului terenului? Are voie sa instaleze in fata caselor panouri publicitare fiind langa case metri patrati de teren liberi de constructie?
Problema este ca panoul se refera la un hotel si imi vor suna la interfon la orice ora din zi si noapte diverse persoane cu mesajul....Am ajuns la pensiune, ne deschideti. Am mai patit asa ceva cand m-am mutat era un banner pe un copac din fata casei pana a fost rupt de o furtuna. Se poate face ceva?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: camille1 , utilizator 14:11, 25 Noiembrie 2022
1-
Are voie sa puna un panou publicitar fara acordul proprietarului terenului?

Nu
2
-Se poate face ceva?

Sesizati oficial directia corp control din primaria teritoriala
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare panouri publicitare pe terenul proprietate personala Voxaledana Voxaledana Buna ziua! De curand am amplasat un panou publicitar pe terenul meu langa drumul public si se pare ca nu este legal. Panoul este pentru firma mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru afisaj interior? ileana madalina ileana madalina Buna ziua! Am infiintat de curand un cabinet medical individual stomatologic si as dori sa montez un panou publicitar. Pentru cele situate pe peretele ... (vezi toată discuția)
Panou publicitar luminos inaltat in dreptul ferestrei mele mona15 mona15 buna ziua. as vrea sa stiu ce pot sa fac in cazul in care o firma privata (SRL) si-a pus un panou publicitar luminos pe zidul exterior al blocului in dreptul ... (vezi toată discuția)