avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Sotul meu a deschis actiune de divort prin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Sotul meu a deschis actiune de divort prin care solicita ...

Buna ziua! Sotul meu a deschis actiune de divort prin care solicita desfacerea casatoriei si incredintarea minorului mamei. Precizez ca sotul are avocat, eu nu. Am depus intampinarea prin care am fost de acord cu desfacerea casatoriei si incredintarea minorului. Totodata am solicitat si emiterea unei ordonante de urgenta prin care tatal sa inceapa sa-i plateasca pensie de intretinere. Am avut o infatisare in procesul de divort si o infatisare in dosarul pentru pensia de intretinere. Pentru dosarul cu pensia de intretinere am primit o comunicare/hotorare civila, dar pentru dosarul de divort nu am primit nici o comunicare. In timpul infatisarii mi s-a comunicat verbal ca se va face o ancheta de catre Protectia Copilului la domiciliul unde locuim eu si copilul. De asemenea, mi s-a comunicat verbal ca in data de 12/12/2022 va trebui sa prezint minorul in fata Comisiei, iar in data de 15/12/2022 va fi urmatoarea infatisare pentru mine si sotul meu. Va rog sa ma indrumati ce am de facut in continuare in privinta procesului de divort. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt in proces de divort. am solicitat o ordonanta ... NeamtuMaria NeamtuMaria Buna ziua! Sunt in proces de divort. Am solicitat o ordonanta de urgenta pentru obligarea sotului la plata cheltuielilor de intretinere a minorului deoarece ... (vezi toată discuția)
Divort ramonateamo ramonateamo buna.ieri am avut ultima infatisare la procesul de divort si astazi mam uitat pe net si am vazut ca solutie fiind asta ''Solutie: Admis cererea. Declarată ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua! Am un copil minor iar sotul are o amanta de vreun an de zile.Am incercat sa rezolvam problema , dar el nu poate renunta la ... (vezi toată discuția)