avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Lucrez la o firma de paza, inclusiv pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Lucrez la o firma de paza, inclusiv pe 30.11 si 01.12,zile ...

Buna ziua. Lucrez la o firma de paza, inclusiv pe 30.11 si 01.12,zile declarate libere prin lege. Angajatorul NU vrea sa compenseze nici prin libere, nici prin bani, spunand, verbal, ca nimeni nu i-l obliga sa dea nimic in plus. Va rog, care este numarul legii care defineste clar normele si obligatiile angajatorului si unde pot face plangere impotriva lui? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:30, 26 Noiembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art.40 Codul Muncii..puteți sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile sarbatoare vasilegabriel vasilegabriel Data de 30.11 este zi libera asta inseamna ca in luna 11 sunt 9 zile libere. Cand primesti ziua libera daca lucrezi in data de 30.11.? (vezi toată discuția)
Probleme cu programul de lucru ?i suspectarea salarizãrii incorecte a angajatului andreimorovan andreimorovan eu lucrez ca angajat pentru o firmă de pază privată.Realizez lunar 240-276 de ore la un program de 12/24 începând de azi. Întrebările mele ar ... (vezi toată discuția)
Legal criss_cluj15 criss_cluj15 Buna, Azi mi s-a spus ca intru in preaviz de 15 zile,daca eu nu am primit nici o notificare pot lua in calcul aceste 15 zile de preaviz? Cum pot proceda ... (vezi toată discuția)