avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună, am și eu o întrebare : dacă sunt agent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună, am și eu o întrebare : dacă sunt agent comercial, și ...

Bună, am și eu o întrebare : dacă sunt agent comercial, și sunt plătit cu salariu fix plus procent din vânzări, tichetele de masă vor fi acordate extra sau vor intra în procentul realizat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:14, 26 Noiembrie 2022
Bună ziua,
Tichetele de masă nu se pot acorda ca bonus, trebuie să primiți câte vi s-a spus - cel mai probabil câte unul pentru fiecare zi lucrată.
Sunt acordate extra, în afara drepturilor salariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichetele de masa fac parte din salariu? alex2077 alex2077 Pentru un salariu brut de 1250 de lei am primit suma de 250 de lei + 12 bonuri (aferente a 12 zile lucratoare). Bonurile de masa intra in suma de salariu sau ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil muresanveronica muresanveronica Buna ziua, sunt angajata unei firme din oct 2012 pana in prezent. Sunt insarcinata in saptamana 34 urmand sa nasc in per 10 oct. 2104. Concediul crestere ... (vezi toată discuția)
Bonusuri vs salariu EpsioloN EpsioloN Buna seara. Lucrez intr-un call center , cand m-am angajat mi sa spus ca o sa am salariu fix +bonusuri in functie de target. 2 luni de zile nu am primit nici ... (vezi toată discuția)