avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se poate ridica interdictia de vanzare din 1936 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se poate ridica interdictia de vanzare din 1936 ...

cum se poatye ridica interdictia de vanzare a unei persone din 1936 care mai mult ca sigur nu mai exista?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:02, 28 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Cine a aplicat interdictia la vanzare?
Nu rezulta din CF,tocmai aici este problema!
Asa apare in CF....act nr 163/2003 emis de......unde nu este trecut nimic

Apoi este trecut asa: se noteaza interdictia de instrainare si grevare inch.nr 5934/1936 in favoarea lui Mizera Iosif
Apoi apare in anul 2020 contactul de vanzare cumparare,intabulat cu drept de proprietate de catre actualul proprietar care l_a vandut catre mine si din ceea ce apare in CF,eu am dat banii pe garaj si cum fac cu actele pt a fi pe numele meu.

Nu rezulta din CF,tocmai aici este problema!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Partea interesata are dreptul sa solicite oficial registratorului sef de la ocpi sa comunice date relevante in baza carora a fost notata interdictia
act nr 163/2003
Este actul incheiat de ocpi sau d ecatre cel interesat in impunerea masurii de neinstrainare?
cum fac cu actele pt a fi pe numele meu.

Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Concret dv ce ati achizitionat?
actualul proprietar care l_a vandut catre mine

Dv beneficiati de bunul consemnat in documentul de transmitere a dreptului de proprietate consemnat /asumat de catre partiin contractul de vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina merymary merymary Va. Rog. Ajutati. Eu am. Trecut. O. Masina. Pe. Numele. Meu. Si. Acum. Am. De. Platit. Multi. Bani. Dar. Eu. Nam. Masina. Nici acte. ... (vezi toată discuția)
Procedura ptr. obtinerea in instanta a unei incheieri ptr. notarea interdictie de instrainare Irina S. Irina S. Am pe rol o actiune avand ca obiect \"hotarare care sa tina loc de act autentic\". Paratul ameninta continuu reclamantul ca nu apuca sa se judece ptr. a ... (vezi toată discuția)
Executare silită loc de veci Annastefania Annastefania Bună ziua. Dacă am o poprire pe cont se poate executa silit și locul de la cimitir? (vezi toată discuția)