avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare creante servicii digitale
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare creante servicii digitale

Buna ziua,

Am o situatie in care am nevoie de ajutorul dvs.

Am prestat servicii de marketing online in romania iar in octombrie am eliberat si trimis factura pe email-ul clientului pentru serviciile aferente.

Am contract cu clientul in care se stipuleaza clar termenul de plata si data in care se elibereaza factura.

Acum sunt peste 30 zile de cand am eliberat factura iar clientul refuza sa plateasca pe motiv ca nu e multumit si s-a ofticat din nu stiu ce motiv.

Clientul a fost contactat pe whatsapp, email, sms, telefon si tot refuza plata.

Ce pot face in acest sens pentru a-mi recupera creanta?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:39, 29 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Ati trimis vreo notificare in acest sens?
in contract scrie si ce se intampla daca nu plateste? singura solutie e sa va judecati. daca e vorba de un client roman, e simplu. daca e strain, e mult mai complicat
S-a trimis pe email, whatsapp. Ce pot face mai mult?
am inteles de prima data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura pentru servicii online mpascu mpascu Buna ziua, Sunt I.I. si vand servicii online. Plata doar prin banca sau SMS. Referitor la plata prin banca de catre persoane fizice, trebuie sa emit factura, ... (vezi toată discuția)
Reclamare refuzul platii serviciului marijuan marijuan Va rog sa ma sprijiniti pentru a afla daca am sanse sa reclam la politie ceea e eu cred ca se numeste inselaciune. Am realizat un proiect de grafica pentru ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament - suspendarea abonamentului chiar daca facturile au fost achitate in termen mm_adina mm_adina Buna seara, Va rog sa ma ajutati. In 2011 mi-am portat nr de telefon de la Vodafone la Orange. In Aprilie 2013 am semnat un act aditional prin care am ... (vezi toată discuția)