avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, in urma cu 3 luni am incercat sa fur dintr ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, in urma cu 3 luni am incercat sa fur dintr un magazin ...

Buna ziua, in urma cu 3 luni am incercat sa fur dintr un magazin h&m o pereche de ochelari, i am bagat in buzunar iar dupa ce am iesit din magazin paznicul de acolo ma oprit. I am inapoiat pereche de ochelari iar acesta m a dus undeva in magazin unde clientii h&m ului stateau in pauze si mancau. Acesta a sunat apoi la politie, am fost dus la sectie unde mi s a facut un dosar penal.
Astazi am primit o citatie care are obiectul: "confirmare renuntare urmarire penala".

Am nevoie de niste explicatii!
1.Daca se confirma renuntare urmaririi penale asta inseamna ca nu mai am cazier/dosar penal?
2. Care sunt sansele renuntarii urmaririi penale? tinand cont ca nu am mai savarsit nici o infractiune de atunci si pana atunci.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:02, 27 Noiembrie 2022
Nu veti avea nici cazier, nici dosar.penal.
Se va renunta la urmarirea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi fac griji... BarbuDavid BarbuDavid Buna ziua, in urma cu 3 luni am incercat sa fur dintr un magazin h&m o pereche de ochelari, i am bagat in buzunar iar dupa ce am iesit din magazin paznicul de ... (vezi toată discuția)
Bună, am mare nevoie de câteva sfaturi sau răspunsuri sunt ... Roberta02 Roberta02 Bună, am mare nevoie de câteva sfaturi sau răspunsuri Sunt extrem de panicată si nu stiu ce anume se poate întâmpla în cazul meu. Pe data de ... (vezi toată discuția)
Ajutor !"furt"in magazin in portugalia kris789 kris789 bună ziua!am problema gravă...sunt studenta erasmus in portugalia si am avut un incident neplacut...am fost acum cateva zile in h&m si am pus din greseala o ... (vezi toată discuția)