Daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns, pe data de 21 noiembrie a ramas in pronuntare un proces succesiunesi iesire din diviziune proces care a tinut din 2019 pina la data de mai sus mentionat si nu au fost przenti nici unul din partea adversa .a ramas in pronuntare si intrebarea ar fi ca daca pot face apel mai devreme sau mai bine zis daca nu am primit redactarea pentru ca se pierde timp prea mult.MULTUMESC!
Acesta este motivul de am cerut un sfat si va multumesc, dar nu este chiar o respingere este o nemultumire a noastra ca nu am obtinut din cele 7 terenuri pe cel care am dorit deoarece expertul evaluator a facut variantele pentru toate cele 7 terenuri si ne incadram cu varianta dorita dar d-na judecator nea atribuit alt teren care nu ne avantajeaza ,am aflat din pronuntarea pe scurt de la dosr motivele nu le cunoastem deci ma sfatuiti sa astept pronuntarea? MULTUMESC!
Tocmai pt a afla motivul.pt care instanta v a atribuit bunul.respectiv trebuie sa așteptați hotărârea.Nu va ajuta cu nimic sa declarați apel, în orb "și nu va urgenteaza. în nici.un fel soluționarea spetei..