avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns, pe data ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns, pe data de 21 noiembrie ...

Daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns, pe data de 21 noiembrie a ramas in pronuntare un proces succesiunesi iesire din diviziune proces care a tinut din 2019 pina la data de mai sus mentionat si nu au fost przenti nici unul din partea adversa .a ramas in pronuntare si intrebarea ar fi ca daca pot face apel mai devreme sau mai bine zis daca nu am primit redactarea pentru ca se pierde timp prea mult.MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: ivan dobrita , utilizator 19:00, 28 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum sa faceti apel dacă nu cunoașteți motivele,argumentele judecătorului care au dus la respingerea acțiunii dvs și care trebuiesc combătute...
Acesta este motivul de am cerut un sfat si va multumesc, dar nu este chiar o respingere este o nemultumire a noastra ca nu am obtinut din cele 7 terenuri pe cel care am dorit deoarece expertul evaluator a facut variantele pentru toate cele 7 terenuri si ne incadram cu varianta dorita dar d-na judecator nea atribuit alt teren care nu ne avantajeaza ,am aflat din pronuntarea pe scurt de la dosr motivele nu le cunoastem deci ma sfatuiti sa astept pronuntarea? MULTUMESC!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tocmai pt a afla motivul.pt care instanta v a atribuit bunul.respectiv trebuie sa așteptați hotărârea.Nu va ajuta cu nimic sa declarați apel, în orb "și nu va urgenteaza. în nici.un fel soluționarea spetei..
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pronuntare fara discutia expertizei munteanu mihaela munteanu mihaela Buna ziua! Divort cu partaj, el reclamant, ea parata. El solicita culpa exclusiva+copil si apartamentul cu plata sultei catre ea, ea solicita div din culpa ... (vezi toată discuția)
Actiune in raspundere civila delictuala pentru a recupera cheltuielile de judecata? dijr dijr Ar avea sanse o actiune in raspundere civila delictuala pentru a recupera cheltuielile de judecata platite catre partea adversa? Partea adversa a depus ... (vezi toată discuția)
...cheltuieli de judecata...unde e dreptatea??? anniela anniela Un caz banal in aparenta: un proces de divort solutionat pe fond cu compensare cheltuieli de judecata.Urmeaza apelul facut de partea adversa ( cu cheltuieli de ... (vezi toată discuția)