avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Organul fiscal local poate executa silit o persoana ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Organul fiscal local poate executa silit o persoana ce nu locuieste/ ...

Organul fiscal local poate executa silit o persoana ce nu locuieste/ nu are domiciliu in localitatea respectiva ?
De fapt persoana locuieste in strainatate si nu are domiciliu in Romania .
S-a trezit cu impunere in cont bancar din Romania iar organul fiscal local nu a luat in considerare contestatia acesteia ca nu este domiciliat in localitatea respectiva .
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2022
sandidu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:05, 28 Noiembrie 2022
Dacă are datorii către statul român, nu are relevanță unde are domiciliul.
Poate fi executat de creditor de acolo unde are bunuri.
daca autoritatea fiscala a dispus masura executarii silite rezulta ca persoana executata se afla in baza d edate cu debite in evidenta indiferent daca locuieste efctiv in localitatea unde are notata proprietatea pe rol fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare teodora g teodora g buna ziua. am o societate comerciala care a contestat un raport de inspectie fiscala si o decizie de impunere emise de organul fiscal la curtea de apel. La ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf - in cat timp se prescrie? PO246087 PO246087 Va solicit ajutorul legat de o procedura de executare demarata de ANAF într-o localitate de la fostul domiciliu. Titlul executoriu in baza caruia s-a dispus ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului parintelui unde s-a dispus de instanta domiciliul minorului in strainatate.mutarea parintelui respectiv la alta adresa. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In speta, instanta a stabilit domiciliul minorului la un parinte in strainatate si acel parinte si-a schimbat domiciliul intre timp mutandu-se in alt oras. Nu ... (vezi toată discuția)