avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Avand in vedere prevederea din noua ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Avand in vedere prevederea din noua ordonanta pe Codul ...

Buna ziua!
Avand in vedere prevederea din noua ordonanta pe Codul muncii cu privire la interzicerea posibilitatii de a avea 2 CIM daca programele se suprapun, se aplica aceasta restrictie si in cazul in care cineva are un CIM la o firma si un Contract de mandat (fiind administrator) la alta firma, ? In niciun contract nu sunt specificate programele de lucru, dar in practica ele se suprapun.
Care sunt sanctiunile in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 30 Noiembrie 2022
Nu e exista sancțiuni in Codul muncii.
Dar acea restrictia s-ar aplica si in cazul unui CIM cu un contract de mandat sau doar pentru 2 sau mai multe CIM-uri?
Contractul de mandat nu intra sub incidenta prevederilor Codului Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, avand in vedere modificarile codului muncii din octombrie ... alexandruonline alexandruonline Buna ziua, Avand in vedere modificarile Codului Muncii din Octombrie 2022, exista posibilitatea sa fiu angajat full-time la o companie (ex: software ... (vezi toată discuția)
Sanctiune pentru contracte de munca full time concomitente georgettailie georgettailie Buna ziua, Am fost angajata la o firma care mi-a inchis cartea de munca cu 2 saptamani mai tarziu decat trebuia, fapt care a facut sa am 2 contracte de munca ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna in preaviz iulianip2000 iulianip2000 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea speta: Am programat concediu de odihna la compania la care lucrez conform prevederilor legale si ... (vezi toată discuția)