avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Sunt proprietarul unui teren intravilan. Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Sunt proprietarul unui teren intravilan. Am cumparat ...

Buna ziua,
Sînt proprietarul unui teren intravilan. Am cumparat 3 stîlpi pentru energie electrica. Am implementat cei 3 stîlpi pe proprietatea mea si pe cheltueala mea. Pentru moment nu exista constructie pe acel teren si nici curnet. Între timp, un furnizor de internet a intrat în curte în absenta mea si au agatat diferite cabluri fara un acord acordul meu.
Am rugamintea sa ma informati oficial, ce trebuie sa facut pentru ai obliga sa-si ia acele cabluri. Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2022
Porumboiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Porumboiu , utilizator 18:42, 5 Decembrie 2022
Buna seara, ii notificati si daca nu se conformeaza, ii dati in judecata in temeiul obligatiei de a face.
Buna seara,
Multumesc pentru raspunsul dvs. Am facut acest lucru. Seful lor sa deplasat la fata locului si a spus ca acei stîlpi apartin acum societati de furnizare à energiei electrice. Ceea ce nu este cazul deoarece sînt pusi de mine. Întrebarea mea este : poate o firma oarecare chiar daca este de interes public, sa intre abuziv pe propiretatea unei persoane si sa-si aproopie acei stîlpi fara acordul proprietarului si sa spuna ca intra în proprietatea lor? Va multumesc pentru opinia si sfaturiile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute la stalpii renel? lg. nr.154/2012 - retele de comunicatii Balaurul Balaurul Buna ziua, In [b]1992[/b], undeva la ţară, mi s-a retrocedat un [b]teren intravilan, pe a carui latura [/b](de aprox. 140 m) era/[b]este reteaua de 220 ... (vezi toată discuția)
Stilp curent electric pe proprietate privata gicuro1 gicuro1 Am pe proprietatea mea doi stilpi de curent electric. am inteles ca ar fi posibilitatea de a obtine ceva benefici de pe urma acestor stilpi amplasati pe ... (vezi toată discuția)
Cabluri internet/tv. pe terasa blocului sunt agatate/prinse cabluri ... vandarel vandarel Cabluri internet/TV. Pe terasa blocului sunt agatate/prinse cabluri de internet/Tv. Prinderea lor pe exteriorul casei scarii afecteaza tencuiala si izolatia ... (vezi toată discuția)