avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cabluri internet/TV. Pe terasa blocului sunt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cabluri internet/TV. Pe terasa blocului sunt agatate/prinse cabluri ...

Cabluri internet/TV. Pe terasa blocului sunt agatate/prinse cabluri de internet/Tv. Prinderea lor pe exteriorul casei scarii afecteaza tencuiala si izolatia terasei. Sunt nou in bloc, iar administratia e ca si inexistenta si nu stie nimic. Cum pot afla cine sunt proprietarii cablurilor pentru a le pune in vedere sa repozitioneze prinderile, eventual sa remedieze stricaciunile care sunt evidente.
Cel mai recent răspuns: vandarel , utilizator 18:25, 29 August 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs. trebuie sa va adresati in scris conducerii as. prop. - care trebuie sa va raspunda tot in scris.
Daca acestia nu stiu nimic (??) va fi nevoie ca aceasta chestiune sa o discutati in urmatoarea AG a membrilor si sa hotariti ceva in acest sens.
Oricum, vedeti care este furnizorul principal de internet si cablu TV din bloc si functie de ce hotarati in AG, actionati. Cel mai bine ar fi sa luati in calcul stabilirea unei chirii care sa acopere cheltuiala cu repararea stricaciunilor pe-acolo. Important este sa vedeti cum se alimenteaza cu energie electrica cutiile lor de distributie si sa actionati in vre-un fel...
Succes!
Multumesc ! Da, ar fi un punct de plecare, toretic. Inca mai sunt furnizori mici de internet,/TV si nu stiu daca mai utilizeaza cablul sau l-a abandonat, recuperarea lui nefiind economica si nici raspundere pentru abandon nu are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie legala desfiintare cablu tv igrishan igrishan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat un apartament care avea un cablu TV nefunctional. Acesta a fost instalat de o companie de cablu ... (vezi toată discuția)
Instalare cablu de internet de catre furnizor - contract cu asociatia de proprietari Elvik Elvik Sunt presedintele Asociatiei de Proprietari in blocul in care locuiesc. Am constatat existenta unui cablu aerian de internet instalat de un furnizor local ... (vezi toată discuția)
Infrastructura cablu tv bloc nou cgilmeanu cgilmeanu Buna ziua! Bloc nou, dat in folosita anul acesta. Are o infrastructura de cablu TV coaxial facuta prin șapă, prin pereți, în toate apartamentele. Firma ... (vezi toată discuția)