avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Vin cu o intrebare destul de serioasa. Un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Vin cu o intrebare destul de serioasa. Un prieten ...

Buna seara! Vin cu o intrebare destul de serioasa. Un prieten este angajat cu carte de munca la un magazin de electrocasnice. Din greseala a scapat un smartphone( in valoare de 7000 lei) si l-a spart. In cele din urma, seful magazinului a zis ca a doua zi sa ii duca contrqvaloarea produslui daca nu il concediaza si face sesizare la politie? Nu este o baza legala pentru plata esalonata? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Cozma , utilizator 12:11, 29 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incearca sa il sperie, nu are baza legala sa faca plangere la politie, fapta nu e savarsita cu intentie. Sa ii comunice ca poate sa ii plateasca doar esalonat.
Am inteles. Multumesc de sfat!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Incearca sa il sperie, nu are baza legala sa faca plangere la politie, fapta nu e savarsita cu intentie. Sa ii comunice ca poate sa ii plateasca doar esalonat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am spart ecranul unui aparat de pacanele-consecinte isabellelouison isabellelouison Buna seara. In ziua de joi, 27.10.2016, ora 21.00, am fost la o agentie de pariuri SuperBet. Am bagat 1300ron la pacanele, m-am enervat si am spart ecranul ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin fara intentie patriciaj patriciaj buna, am un prieten care a iesit din magazin cu un produs de 5 lei fara sa-l plateasca. a realizat lucrul asta dupa ce a iesit din magazin (complet ... ... (vezi toată discuția)
Un moment necugetat... DanaAndrei DanaAndrei Buna ziua ! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: prietenul meu a furat dintr-un magazin cu supraveghere video dintr-un pachet niste lame de ras in ... (vezi toată discuția)