avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut! Acum cateva zile am cumparat o masina,m am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut! Acum cateva zile am cumparat o masina,m am inteles cu omul, ...

Salut! Acum cateva zile am cuparat o masina,m am inteles cu omu, am facut actele necesare pt ai intra in posesie, toate bune si frumoase pana cand ajung la politie sa o inscriu, acolo mi sa spus ca masina se afla sub sechestru de catre IGPR inca din 2017, si nu o pot trece pe numele meu,l am sunat pe prorietar a spus ca nu stie nimic, nu imi imaginez cum de nu stia, in fine, am mai tot vb cu el la tel, mi a spus ca a tot fost la politie si ca nu il baga nici macar in seama, acum nu stiu daca intr-adevat chiar a fost acolo. Eu acum ce pot face? Ce sa fac cu masina? Ca nu pot circula cu ea..., animalul asta zice ca o sa se tot duca la ei in incercarea de a rezolva, acum nu vr sa par pesimist dar si daca nu rezolva nimic, ce pot sa fac? Multumesc anticipat si scz ca am facut aici un roman, dar sunt foarte suparat ca raman cu paguba asta...
Cel mai recent răspuns: RazvanC85 , utilizator 14:39, 29 Noiembrie 2022
Buna seara, actiune in nulitate contract de vanzare-cumparare pentru dol daca vanzatorul nu e de acord cu rezolutiunea si restituirea pretului de buna-voie.
La intocmirea formalitatilor de transmitere drept de proprietate bun mobil vanzatorul a prezentat certificat fiscal?
Da

ynocentta a scris:

La intocmirea formalitatilor de transmitere drept de proprietate bun mobil vanzatorul a prezentat certificat fiscal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,am cumparat un autoturism,am incercat sa-l inscriu,am ... 8631 8631 Buna ziua ,am cumparat un autoturism,am incercat sa-l inscriu,am aflat ca la politie figura sub sechestru,doar ca vechiul proprietar al masinii a facut dovada ... (vezi toată discuția)
Cumpărare auto de la proprietar care nu figurează în actele mașinii. există soluții pentru înmatriculare? DanielaCCD7 DanielaCCD7 Buna ziua. Am o problema cu o masina cumparata si nu stiu la cine sa apelez si ce sa fac in acest moment. Am găsit o mașină pe un site de anunturi, am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am.cumparat un autovehicul toate actele in regula fiscal ... George121213 George121213 Buna ziua,am.cumparat un autovehicul toate actele in regula fiscal si tor ce trebuie pentru a fi inscrisa.Cand sa imi elibereze numerele mi sa spus de la ... (vezi toată discuția)