avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,am.cumparat un autovehicul toate actele in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,am.cumparat un autovehicul toate actele in regula fiscal ...

Buna ziua,am.cumparat un autovehicul toate actele in regula fiscal si tor ce trebuie pentru a fi inscrisa.Cand sa imi elibereze numerele mi sa spus de la politie ca e sub sechestru . Am luat legatura cu vanzatorul sa rezolve problema cu executorul fara rezultat .Ce pot face sa recuperez banii sau sa pot inscrie masina in conditiile in care masina a fost vanduta aflandu se sub sechestru fara drept de instrainare?!Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:22, 22 Iunie 2023
Dati in judecata vinzatorul, pentru recuperarea banilor.
Pentru recuperare c/v vehicul fie solutionati amiabil,fie promovati actiue impotriva vanzatorului
Daca vanzatorul a prezentat certificat fiscal ,legal acesta nu se face vinovat de rea credinta,deoarece autoritatea nu a parcurs procedura nu a intocmit in termen documentele catre autoritatea fiscala teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto sh simioana69 simioana69 :((Am achizitionat un auto Sh din Germania, in luna august 2012 adusa pe platforma, vinzatorul a luat primul rind de numere rosii,pe numele lui din Lugoj, apoi ... (vezi toată discuția)
Salut am cumpărat o mașină și din păcate are sechestru pe ... Puigolas Puigolas Salut am cumpărat o mașină și din păcate are sechestru pe ea... De la primul proprietar ...mașina a fost vândută și iar vândută dar cu fiscal... ... (vezi toată discuția)
Vehicul vandut fara certificat fiscal ionescucarmen ionescucarmen buna ziua! a avut cineva urmatoarea speta? o persoana fizica a cumparat de la o persoana juridica un vehicul in baza unui contract de vanzare cumparare, ... (vezi toată discuția)