avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut am cumpărat o mașină și din păcate are ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut am cumpărat o mașină și din păcate are sechestru pe ...

Salut am cumpărat o mașină și din păcate are sechestru pe ea... De la primul proprietar ...mașina a fost vândută și iar vândută dar cu fiscal... Mașina nu a fost înmatriculata de atunci ... Acum când am cumpărat o eu am vrut sa o înmatriculez eu ... Și la biroul de acte auto apare că este sechestru pe ea .... Se mai poate face ceva sau ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:54, 10 Ianuarie 2023
ridicarea sechestrului se face doar prin plata datoriei. daca vanzatorul e de buna credinta, ar trebui sa va dea banii inapoi. daca nu, va puteti judeca, de exemplu pentru dol
Pana la finalizarea cauzei nu puteti beneficia efectiv de vehicul
Daca nu se achita suma apentru care a fost dispusa masura sechestrului asiguratoriu,legal vehiculul nu putea fi tranzactionat si nici utilizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in anul 2022 am cumparat un audi a 8 cu acte valabile ... Fane_sinaia@yahoo.com Fane_sinaia@yahoo.com Buna ziua, IN ANUL 2022 AM CUMPARAT UN AUDI A 8 CU ACTE VALABILE MI-A OFERIT SI FISCALUL IAR ACUM O LUNA M-A OPRIT POLITIA SI MI SA RETINUT TALONUL MASINII ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am cumpărat un autoturism marca dacia logan cu sechestru. ... Adrian Daniel Moise Adrian Daniel Moise Buna ziua!Am cumpărat un autoturism marca Dacia Logan cu sechestru. Fostul proprietar al mașinii, i-a vandut-o surorii sale iar noi am cumparat-o de la ... (vezi toată discuția)