avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna, am cumpărat o mașina înmatriculata in Spania ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna, am cumpărat o mașina înmatriculata in Spania și proprietara mașini este posibil sa aibe datorii la banca și sechestru pe mașina se poate înmatricula mașina in România dacă am toate actele mașini ?

Buna, am cumpărat o mașina înmatriculata in Spania și proprietara mașini este posibil sa aibe datorii la banca și sechestru pe mașina se poate înmatricula mașina in România dacă am toate actele mașini ?
Cel mai recent răspuns: Alialx , utilizator 20:12, 4 Decembrie 2019
Daca in tara de unde ati achizitionat bunul mobil ,vanzatorul are impusa masura sechestrului asiguratoriu posibil functie de birocratie,de rapiditatea cu care reprezentantii autoritatii spaniole urmeaza sa faca comunicari catre autoritatile conexe,se poate ca autoritatile noastre sa refuze inmatricularea auto si sa blocheze documentele
Și eu ce pot face ca înmatricularea mașini sa fie posibila dacă eu sunt cumpărător de buna credință ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut am cumpărat o mașină și din păcate are sechestru pe ... Puigolas Puigolas Salut am cumpărat o mașină și din păcate are sechestru pe ea... De la primul proprietar ...mașina a fost vândută și iar vândută dar cu fiscal... ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto viorel00 viorel00 Buna dimineata, ma numesc Turcan Viorel si in noiembrie 2019 am achizitionat un autoturism marca vw Golf 3 si mentionez ca am fost sa il nmatriculez pe numele ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe masina Irina Claudiu Irina Claudiu Am primit proces verbal de sechestru pe masina începând cu data de 20.06.2019. Pe data de 6.02.2019 am primit somație sa plătesc integral suma datorata ... (vezi toată discuția)