avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Servicii ONLINE Registrul Comertului dupa Legea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Servicii ONLINE Registrul Comertului dupa Legea 265/2022

Servicii ONLINE Registrul Comertului dupa Legea 265/2022

Exista noutati cu privire la functionalitatea platformei dupa modificarile facute prin Legea 265/2022?
Cand vom putea depune din nou online modificari aduse societatilor?
Cel mai recent răspuns: claudiuvlad , utilizator 19:43, 6 Decembrie 2022
Functioneaza de astazi, 06.12.2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere cerere onrc MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua, Cererea de modificare a obiectului principal de activitate precum si documentele in sustinerea acesteia pot fi depuse la oricare dintre oficiile ... (vezi toată discuția)
Incerc sa numesc un administror nou pentru o societate Tytto87 Tytto87 Buna ziua, Incerc sa numesc un administror nou pentru o socitate comerciala. am depus docuemtentele necesare la ONRC dar am primit o amanre cu urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Registrul comerțului îmi respinge un dosar madalina bobeica madalina bobeica Bună ziua, Registrul comerțului îmi respinge un dosar cu următoarea motivare: - declaraţia tip model unic depusă nu respectă prevederile art. 122 ... (vezi toată discuția)