avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara,cum aș putea să vând la notar fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara,cum aș putea să vând la notar fara frate meu ,după ...

Bună seara,cum aș putea să vând la notar fara frate meu ,după decesul mamei că va ajunge in strada și mulți n zbatem sa îl ajutăm pentru succesiune și vânzare. Dar bea enorm și nu pot să-l duc la notar deși avem toate actele . Precizez că e bolnav ,a făcut scoala specială ajutătoare și minte pe toată lumea ,se schimbă la fiecare 5 min . Mama a decedat de cancer și am rămas noi doi moștenitori la care el e foarte influențat de alți alcoolistii din bloc sa nu vindem că sa ne facă rău . Am vorbit la poliție. Au spus să-l duc la dezalcoolizare sau ospicii sunt singură sora și ruda de gradul 1 dar problema e urgenta și administratorul ne dă încă puțin timp deși au trecut aproape 2 ani . Doresc să-i cumpăr o casa modulara sa nu stea pe strada sau adăposturi de noapte . Ce as putea face in acest caz vă rog? Am sunat peste tot să-l ajut sa nu-l las pe drumuri ,plus că are problema cu piciorul e vânat abia pășește și a fost la medicul de familie al mamei mele care i-am dat niste medicamente are cu tensiunea. De mila i-a dat Dna Doctor . Ce pot sa mai fac sa nu se de-a garsoniera la licitație va rog,având cumpărător care ne plătește succesiune și tot și ne dă bănuții in mana sa ne rezolvam starea de sanatate și eu având atac de panica cu cu inima ,neurologic hemi pareza de când am pierdut-o pe mama. Va rog daca știți cumva ce e de făcut as putea sa mă revanșez doar ,eu pot lucra dincolo unde am lucrat in Italia și Olanda dar nu pot pt mult timp avend probleme de sănătate. Am spus că fac o cerere la Registratura e ajutor pt un avocat din oficiu pt el dar nu vreau sa am probleme legal cu toate că el nu știe nici citi doar puțin. Abia că mai vede ziare avea diabet sau cu inima .... ne-a dus de nas pe multe persoane ,avocați,notari etc că vindem și nu vrea .Va mulțumesc frumos anticipat !

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vă rog tare mult să mă ajutați în vederea succesiunii ... Flavia1978CCC Flavia1978CCC Bună ziua, vă rog tare mult să mă ajutați în vederea succesiunii după decesul mamei mele,suntem doi frați eu și fratele meu ,iar pe data de ... (vezi toată discuția)
Bunic betiv, nepoti minori Nu stiu ce sa mai fac ! Deci pe scurt povestea mea : am fost casatorita , am 2 copii minori si in plus un tata betiv care efectiv este intr-un stadiu grav ! ... (vezi toată discuția)
Acces la un testament despre care am aflat la deschiderea succesiunii rain4est rain4est Buna ziua, deunazi m-am lovit de o problema cel putin ciudata si anume. Dupa decesul tatalui meu, am deschis procedura de succesiune (inclusiv dupa mama mea, ... (vezi toată discuția)