avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua ! Tatalui meu din cauza neplatei la energie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua ! Tatalui meu din cauza neplatei la energie electrică ...

Buna ziua !
Tatalui meu din cauza neplatei la energie electrică i sa întrerupt curentul de la stâlp .
După ce a plătit apoi tot al curent si când a venit să îi lege curentul de la stâlp sa ars firele de la stâlp și să constatat ca era un cui în zid care a pătruns cablu de curent în ambele fire faza și nul ,făcând scurt de la stâlp.
Apoi sa trezit tata cu o hârtie în care spune daca nu plătește 17.990 lei in 15 zile va merge în tribunal pentru ca sa găsit acel cui care a pătruns ambele fire de curent facand scurt .

Eu nu stau cu el dar din câte mi-a explicat tata ,nu știe nimic de cuiul ăla mai ales că pe timpul când a fost întrerupt.curentul a avut muncitori la casa . Dar cei de la.curent doresc sa îl bage la tentativa de furt cu toate ca nu avea cum să fure curent din moment ce li sa ars firele când a legat curentul de la.stalp ,plis că dacă nu era curent de la.stalp nu ar fi avut ce sa fure.

Apoi cum au dedus iei suma aia de 17.000 lei
Cum au dedus ei ca scurtcircuitul.acekq înseamnă tentativa de furt
Și ce anume ar fi de fapt de făcut ?
Cel mai recent răspuns: GeorgeTo , utilizator 12:24, 2 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu precizati ce fel de "hartie" este cea primita de tatal dvs.: somatie de plata, decizie de impunere... etc.
In functie de acest lucru se analizeaza ce tip de actiune trebuie facut.
Luati legatura cu un avocat din localitatea dvs. caruia sa-i prezentati "hartia" primita de tatal dvs.
Am verificat aceea fisa ,și zice ca este proces verbal de stabilire a prejudiciului din 2019 din 2022

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Nu precizati ce fel de "hartie" este cea primita de tatal dvs.: somatie de plata, decizie de impunere... etc.
In functie de acest lucru se analizeaza ce tip de actiune trebuie facut.
Luati legatura cu un avocat din localitatea dvs. caruia sa-i prezentati "hartia" primita de tatal dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua la toata comunitatea. am si eu nevoie de ajutor si ... cornelchipcea cornelchipcea Buna ziua la toata comunitatea. Am si eu nevoie de ajutor si un sfat cu privire la o acuzatie de catre cei de la E-ON Delgaz de furt de energie .. pot sa va ... (vezi toată discuția)
Ajutor - dosar penal tentativa de furt Maruionescu Maruionescu Buna ziua, Sunt invinuit intr-un dosar de tentativa de furt si va rog sa ma ajutati cu un sfat de specialitate. In anul 2010 am primit o amenda la ... (vezi toată discuția)
Vinovatie electrocutare Ioan1965 Ioan1965 Buna ziua. Saptamana trecuta tatal meu s-a electrocutat in gradina din spatele casei din cauza unui cablu de inalta tensiune cazut la pamant in vegetatia ... (vezi toată discuția)