avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mai platesc amenda la jumatate daca pierd procesul cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mai platesc amenda la jumatate daca pierd procesul cu politia ?

Mai platesc amenda la jumatate daca pierd procesul cu politia ? Teortic ar trebui sa pot face asta pentru ca se suspenda procesul verbal pana la decizia instantei.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2022
marius.m, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:14, 7 Decembrie 2022
Nu puteti, veti plati intreg.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu,beneficiați de aceasta posibilitate de plata doar în timpul celor 15 zile.Puteti sa plătiți pt a beneficia de facilitate iar dacă câștigați procesul puteți solicita restituirea banilor..
Care este articolul de lege care spune asta ? Normal ar fi sa inghete totul pe perioada procesului, inclusiv termenul de plata a minimului amenzii,
E articolul care zice ca puteti plati la jumatate daca achitati in termen de 15 zile, scrie pe pv.. Dvs nu ati platit.
Ce se suspenda , e executarea. Adica pe perioada procesului, nu sunteti executat pt neplata.
Din păcate legea nu este după cum ne convine noua,cum am dori noi sa o interpretam sau cum ne convine etc.Dvs puteți sa credeți orice realitatea juridica e alta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amenzii concomitent cu depunerea plangerii la judecatorie Stefan Plama Stefan Plama Buna ziua, stimati avocati! Am fost oprit de Politia Rutiera cu viteza peste limita. Am primit procesul verbal in mana, unde se spune ca trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Care sunt articolele si actele normative care prevad achitarea la jumatate a unei contraventii? Decebal58 Decebal58 Contravenientul, daca dupa contestatie in instanta, pana la terminarea procesului, poate achita jumatate din minimul amenzii? Ce articole, act normative ... (vezi toată discuția)
Amenda: jumatate din minim? vladpopa12m vladpopa12m Buna ziua, Am primit o amenda prin posta pentru tulburarea linistii publice. Am inteles ca pot plati jumatate din minimum in termen de 15 zile, insa ... (vezi toată discuția)