avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren fara acte. Se pot obtine acte pentru un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren fara acte. Se pot obtine acte pentru un teren care i-a fost dat bunicului ...

Se pot obtine acte pentru un teren care i-a fost dat bunicului ca urmare a faptului ca a fost veteran de razboi? Nu avem nici un act sa dovedim acest lucru. Pe vremuri erau suficienti martorii de hotar sa dovedim acest lucru dar in prezent nu mai traieste nici bunicul si nici un martor. Intreband la un notar din localitate am primit raspunsul ca fara martori nu se poate face nimic dar parca nu imi vine sa cred ca acel teren poate ramane in deriva in momentul de fata, As vrea sa pot construii ceva pe el dar fara acte nu pot face acest lucru.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:57, 1 Decembrie 2022
Verificati inregistrarile de la registrul agricol local si la asociatia veteranilor unde a avut dosar bunicul dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Măsurători cadastrale și rectificare cf înainte de succesiune Zuz2020 Zuz2020 Buna ziua! Mama a decedat în luna ianuarie. Era proprietara unui teren care a fost înscris în cartea funciară cu o suprafață mai mică decât în ... (vezi toată discuția)
Certificat de (calitate de) moştenitor Lutic Lutic Certificat de (calitate de) moştenitor Am următoarea situaţie: Am descoperit la Arhivele Naţionale că un străbunic avea pe numele lui un deren de care ... (vezi toată discuția)
Eliberare act proprietate dupa testament. alin76 alin76 Strabunica a dat testatment bunicii mele care la randul ei a dat testament mamei mele pe un teren aflat langa curtea casei . Testamentul strabunicii este ... (vezi toată discuția)