avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut PF la PF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut PF la PF

Am imprumutat pe un prieten in 2007 cu o suma de bani si doua masini,in schimb mi_a dat cec_uri de la firma lui cu sumele respective.a avut ceva probleme si a plecat din tara spunandu_mi ca imi trimite banii de acolo,ca sant alte orizonturi,etc.nu aveam contract de imprumut.mi-a facut o procura speciala la ambasada din tara respectiva,pe baza careia notarul public a facut un contract de imprumut.in august anul acesta se implinesc trei ani de cand sa facut contractul si el mi-a trimis de trei ori sume f mici,ultima data acum un an.de atunci nu mai raspunde la telefon#-o.am fost la executor si mi-a cerut 32 milioane dar prietenul asta al meu nu mai are nimic pe numele lui,banca ia vandut tot.exista alta cale sa prelungesc valabilitatea contractului?am inteles ca la trei ani se prescrie suma?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 16:38, 21 Ianuarie 2010
O plangere penala impotriva faptuitorului!
o pot depune eu la judecatorie?
cu cat se prelungeste termenul?
puteti face plingerea penala pentru inselaciune prevalindu-va si de cec-urile fara acoperire. cel mai bune ar fi sa consultati un avocat care sa va indrume.
puteti face plangere penala impotriva persoanei respective, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.
este importanta modalitatea de redactare a plangerii si trebuie facuta in litera legii .
indicat ar fii sa va alegeti un avocat, cel putin pentru a va redacta aceasta plangere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala ionela_mc ionela_mc Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu un model de plingere penala, deoarece sunt noua pe acest post si am fost pusa sa redectez una. este vorba de o societate ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog: cum recuperez banii dati cu titlu de imprumut? carmen69 carmen69 Buna seara .Am si eu o problema la care as vrea unele sfaturi.Ca orice familie avem si noi prieteni care nu prea s-au dovedit a fi .#-o.AM ajutat aceasta ... (vezi toată discuția)
Imprumut personal.....................garantat cu cec impexvladel impexvladel Buna ziua! Am si eu o problema pe care o consider destul de grava si complicata. Am luat de la un asa zis prieten niste bani imprumut. Cu acelasi prieten firma ... (vezi toată discuția)