avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu o speta daca este ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu o speta daca este posibil ...

Buna ziua,

As dori sa ma ajutati cu o speta daca este posibil lucrez din anul 2017 noiembrie la acelasi angajator, anul trecut in august am fost diagnosticata cu cancer si am intrat in medical din septembrie pana in prezent, intre timp am ramas insarcinata, stiti cumva daca mai beneficia de concediu de maternitate cand se va naste copilul?
Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Concediu medical risc AndreeaRebegea AndreeaRebegea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. Eu ma aflu in concediu de risc maternal(valabil pana la sfarsitul lunii) si ar fi 90 zile de risc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - sarcină în ccc Jipa2017 Jipa2017 Buna ziua!In acest moment eu sunt in concediu crestere copil pana pe data de 1.05.2019.Daca eu voi ramane insarcinata si va trebui sa nasc dupa ce copilul face ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil Naomi12 Naomi12 Bună ziua, Eu am început sa lucrez anul trecut pe data de 2 Nov. 2016, în februarie am aflat ca sunt insarcinata, iar din mai eu sunt în concediu de risc ... (vezi toată discuția)