avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe angajat part time
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe angajat part time

Buna ziua!
Imi puteti da un raspuns la urmatoarea situatie, va rog?

Sunt unic administrator pe firma, si as vrea sa imi angajez sotul part time (el lucreaza deja cu norma intreaga in alta parte). Firma se ocupa cu prestari servicii pt evenimente si vreau sa il angajez doar pt a fi ok in acte in cazul unui control. Intrebarea mea este: trebuie sa mai platesc taxe pentru salariul lui daca deja sunt platite de angajatorul principal? Daca da, cat? Doar impozitul?

Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2022
Ancaaaaaaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 12:51, 5 Decembrie 2022
se va plati taxele la cate ore va fi angajat. ( impozit , CAS si CASS + CAM )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu sunt angajata si asociata la un srl. Silvia12345 Silvia12345 Eu sunt angajata la o corporatie unde am un salariu din care mi se retine CAS si CASS. Am si un SRL unde sunt administrator si asociat unic fara activitate ... (vezi toată discuția)
Firma noua fany22 fany22 Buna ziua, As dori sa-mi deschid o firma, pt. consultanta in afaceri si management. Firma va avea un singur angajat la inceput, pe postul de consilier ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, fiica mea este studenta si doreste sa se angajeze ... ursamajor ursamajor Buna ziua, fiica mea este studenta si doreste sa se angajeze pentru 2-4 ore. Angajatorul unde a depus cv i-a comunicat ca nu se mai incheie contracte part-time ... (vezi toată discuția)