avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot vinde un imobil eu fiind coproprietar? Daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot vinde un imobil eu fiind coproprietar? Daca celalalt coproprietar ...

Pot vinde un imobil eu fiind coproprietar?
Daca celalalt coproprietar nu vrea sa vindem amiabil un imobil bun comun trebuie sa il atac pe cale juridiciara?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:45, 4 Decembrie 2022
Da, trebuie să intentați proces civil la judecătorie. Va putea fi vândut doar prin hotărâre judecătorească.
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2022
Dapix, utilizator
De vândut puteți sa vindeți cota dvs parte dar greu de crezut ca o sa găsiți cumpărători sau ca o sa va fie oferit un preț decent.Pt a rezolva contactați un av pentru o acțiune de ieșire din indiviziune la instanta competenta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare Edupapi Edupapi Daca mama are 50%dint r.un apartament si fi ica 25% ca mostenitor pot vinde fara celalalt mostenitor care are 25%,mama fiind proprietar,tata decedat,am facut ... (vezi toată discuția)
Notificare despre intentia de a vinde cota-parte. ... nydana8 nydana8 Notificare catre co-proprietar despre intentia de a vinde cota-parte. Situatia: Doi mostenitori cu drept de proprietate 50/50 asupra unui apartament, cind ... (vezi toată discuția)
Vanzarea cotei mostenite dintr-un imobil Smartliv Smartliv Buna ziua. Tatal meu a decedat si am facut succesiunea la un imobil cu sotia supravietuitoare avand eu 37,5% si sotia tatalui 62,5% din acel imobil. Eu vreau ... (vezi toată discuția)