avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asigurarea rca expirata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asigurarea rca expirata

Buna ziua ! Mi-a expirat asigurarea obligatorie de la casa acum o luna ,agentul de regula m-a anunta tot timpul , de data aceasta nu a facut-o.
Exista vreo modalitate de a reface asigurarea ca si client vechi pentru a nu pierde avantajele? Sa dau agentul in judecata sau ceva de genul . Am pus o intrebare la un sediu Alianz si acestia au spus ca singura varianta ar fi sa ma reinscriu la asigurare.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:47, 5 Decembrie 2022
faptul ca agentul nu v-a instiintat nu e un motiv sa-l dati in judecata. despre ce avantaje vorbiti? asigurarea PAID are o valoare fixa. e vorba de RCA? vorbiti cu un broker, va poate gasi o prima mai buna decat Allianz. sunteti confuz, totusi.
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2022
adriandimitriu, utilizator
Nu se justifica demers in instanta de judecata
Aveti dreptul sa selectati orice asigurator care corespunde cerintelor dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polite paid in franciza nitmar nitmar Am o agentie imobiliara si ma intereseaza incheierea unui contract de colaborare cu o societate de brokeraj pt asigurari PAID de locuinte pentru clientii ... (vezi toată discuția)
Sucursala practica alt tarif decat propriul agentul DorinPavel DorinPavel Sunt agent de asigurari la o anumita societate, am incheiat contractul de mandat chiar cu sucursala si dispun de un user si o parola (in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Diferenta plata rca pentru date eronate bogdan2005 bogdan2005 Buna ziua, Numele meu este Bogdan si detin o firma de transport persoane. In perioada ianuarie - februarie, am facut 4 polite RCA la 4 microbuze ... (vezi toată discuția)