avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot recupera costurile unui bransament electric daca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot recupera costurile unui bransament electric daca spatiul ...

Pot recupera costurile unui bransament electric daca spatiul comercial a fost preluat de alta firma
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:45, 5 Decembrie 2022
Aveti dreptul legal,in baza documentelor de instalare bransament electric sa solicitati amiabil detinatorului spatiului recuperarea c/v racord electric
Era de preferat ca astfel de conventii /acoperire c/v bransamente sa fie solutionate anterior incheierii documentelor de tranzactionare bun imobil
Daca nu solutionati amiabil,analizati oportunitatea unui demers in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiile comerciale intra in asociatia de proprietari? FeliciaVincze FeliciaVincze Buna ziua, Daca un imobil are la parter spatii comerciale, care au intrare separata de casa scarii/scarile de bloc pentru apartamente, nu are nimic la comun ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez ? stanescu catalin stanescu catalin Buna ziua, in luna aprilie anul curent,am oferit o camera la starda unei Societati comerciale pentru descgiderea unui magazin alimentar,spatiul a fost ... (vezi toată discuția)
Nerespectare termeni antecontract de catre dezvoltator soringheorghe soringheorghe Buna ziua, In speranta ca am incadrat corespunzator acest subiect (in caz contrar rog un moderator sa mute acest post la rubrica cuvenita) va rog sa ma ... (vezi toată discuția)