avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, fostul soț vrea să facă apel la divort ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, fostul soț vrea să facă apel la divort ( divort ...

Bună seara, fostul soț vrea să facă apel la divort ( divort pronunțat din culpa lui exclusiva cu daune), în condițiile în care nu s-a prezentat deloc în fond ( doar la ultima înfățișare si-a trimis avocat care a spus că nu e de acord cu daunele). Poate face apel ? Nu a adus nici o probă în apărarea lui în fond.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:52, 4 Decembrie 2022
Da, poate face apel.Şi la apel, poate depune probe.
În apel.poate solicita administrarea de probe ,probabil. va încerca să dovedească ca este o culpa comuna sau culpa dvs exclusiva , momentan ați câștigat o lupta dar nu și războiul.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ... probe in proces valentin_76 valentin_76 Buna seara. Am si eu o intrebare in legatura cu un proces de divort... Doi soti convin ca nu mai pot continua casatoria si hottarasc sa divorteze. El ... (vezi toată discuția)
Ce solutie este in cazul in care reclamantul a pierdut procesul de divort valer_valy valer_valy Buna seara. Am urmatoarea situatie: Un prieten a deschis actiune de divort in anul 2011 solicitand divortul din culpa comuna. Sotia lui nu a fost deacord cu ... (vezi toată discuția)
Custodie minor omama omama Buna ziua.in data de 18.06.2012 am avut presupun ultima infatisare la divort care a ramas in pronuntare,fostul sot a cerut custodia exclusiva a minorei cat si ... (vezi toată discuția)