avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce autorizații îmi trebuie sa modific un garaj ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce autorizații îmi trebuie sa modific un garaj stradal?

Ce autorizații îmi trebuie sa modific un garaj stradal la curte in spatiu destinat atelier recreativ pt copii?
Dețin contract de comodat pt acel spatiu și am aprobare din partea proprietarului pt modificarea acestuia.
Ultima modificare: Marți, 6 Decembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:44, 6 Decembrie 2022
Conditionat de modificarile pe care le intentionati este necesar sa realizati proiect tehnic,autorizatie de constructie,
certiifcat d eurbanism
Daca interventiile nu modifica aspectul,culoarea nu afecteaza structura de rezistenta,nu este necesara parcurgerea procedurii anterior precizata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare usa in apartament sorinebi sorinebi Buan ziua, doresc sa reamenajez un apartament si nu am reusit sa aflu daca desfintarea unei usi ( de la sufragerie) si tocul ei ma obliga sa am autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Lege aplicabila in cazul modificarilor fara autorizatie Anton74 Anton74 Buna ziua. In cazul unui apartament care a suferit mici modificari care nu ar afecta structura de rezistenta (spre ex renuntare la debara), se aplica legea ... (vezi toată discuția)