avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, ce demersuri sunt necesare pt intabularea unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, ce demersuri sunt necesare pt intabularea unei case trebuie ...

Buna ce demersuri sunt necesare pt intabularea unei case trebuie neapărat intabulata pe numele cui ii autorizația de construcție?autorizația de construcție e pe soț iar pe teren extrasul cf e pe socru dar vrem sa intabulam pe numele meu sa avem bunuri separate ,cum putem face?
Noi vrem sa ne punem la adopost de o posibilă executare silita niste vecini au fost creditori procesul sa terminat l-am câștigat dar vrem sa ne punem cumva în siguranță
Avem 3 ani deja de când a hotărât judecătorul perimarea din lipsa de probe vecini zic că terenul e a unui unchi de ălor ce a murit acum 39 ani dar socru are pel carte funciara de 30 ani ,multumesc
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2022
Gradmariana_92, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara ,că sa intabulez o casa trebuie neapărat să intabulez ... Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna seara ,că sa intabulez o casa trebuie neapărat să intabulez pe numele cui ii autorizația de construcție?de exemplu e pe soț autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Numar topografic ContSters296710 ContSters296710 Buna ziua, as dori sa verific daca, cladirea construita de vecinul meu apare in extrasul CF aferent proprietatii lui? Cum pot afla legal numarul topografic ... (vezi toată discuția)
Mostenirea bunicilor tirsanott tirsanott Este vorba despre o casa undeva la tara, care a apartinut bunicilor mei. Anul trecut a murit si bunica (in 2001 a murit bunicul) si casa a ramas goala. In 1997 ... (vezi toată discuția)