avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ,că sa intabulez o casa trebuie neapărat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ,că sa intabulez o casa trebuie neapărat să intabulez ...

Buna seara ,că sa intabulez o casa trebuie neapărat să intabulez pe numele cui ii autorizația de construcție?de exemplu e pe soț autorizatia de construcție dar vrem sa o intabulam pe numele meu ,mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gradmariana_92 , utilizator 16:14, 26 Noiembrie 2022
Dacă locuință a fost construita în timpul căsătoriei, veți fi intabulati amandoi.
Nu contează pe numele cui este autorizația.
Veți prezenta copie legalizata după autorizația de construire și după certificatul de căsătorie.
Noi vrem sa evitam posibilitatea unei executoriu silit creditorii sunt niste vecini a fost un proces și au vrut să ne ia casa dar sa încheiat din lipsa de probe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa camelia_b camelia_b Buna, Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)
Buna, ce demersuri sunt necesare pt intabularea unei case trebuie ... Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ce demersuri sunt necesare pt intabularea unei case trebuie neapărat intabulata pe numele cui ii autorizația de construcție?autorizația de ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa ioannna ioannna Buna ziua , va rog sa ma ajutati inurmatoarea problema : pe terenul dobandit de sotul meu inainte de casatorie , am construit o casa impreuna cu acesta iar ... (vezi toată discuția)