avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție PFA

Am născut primul copil in luna noiembrie 2022. Am un PFA cu normă de venit pe care nu-l suspend pentru că nu intenționez să aplic nici la concediu de maternitate nici la indemnizația de îngrijire copil. Sper ca în aprilie 2023 să-mi reiau activitatea cu PFA-ul. Pot beneficia de stimulentul pentru inserție? Dacă da, unde trebuie să mă adresez pentru obținerea lui și când?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 Decembrie 2022
Ikymar, utilizator

Alte discuții în legătură

Am dreptul la stimulent pentru cresterea copilului? aalinutza1981 aalinutza1981 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: sunt angajata (din 2003), am si un PFA (tot din 2003) si am nascut in februarie 2011. Momentan sunt ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de crestere copil pana la 2 ani cristina_maracineanu22 cristina_maracineanu22 Buna ziua, As avea nevoie de o parere avizata in ceea ce priveste urmatorul subiect: Pe data de 01.07 copilul meu a implinit 2 ani (eu fiind in CIC). In mod ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie conform oug nr. 111/2010, de la data nasterii copilului dea72cd dea72cd Sotia unui angajat a nascut la data de 20.01.2011. În conditiile in care sotia nu a obtinut venituri impozabile in ultimele 12 luni anterior datei nasterii ... (vezi toată discuția)