avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.am fost căsătorită 24 de ani și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.am fost căsătorită 24 de ani și datorită neînțelegerilor ...

Buna ziua.am fost căsătorită 24 de ani și datorită neînțelegerilor am hotărât să plec într-un alt oraș cu copilul minor cum aflu dacă soțul a ridicat alocația copilului .și dacă avea dreptul acesta deoarece nu o întreținea el.?!!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:36, 7 Decembrie 2022
Buna ziua!
Daca alocatia este pe numele sotului,atunci are dreptul sa o ridice.Puteti intreba la oficiul postal din localitatea unde locuieste sotul daca a luat alocatia sau nu.
Si puteti cere AJPIS, institutia ce plateste aceasta alocatie, sa o transfere catre dvs. pentru ca acolo locuieste copilul beneficiar.
Stiu ca se poate, a facut asta cineva in Dambovita- se face ancheta sociala sa se vada* ca acolo locuieste copilul... mergeti acolo si intrebati.

Gasiti adresa pe net, la o cautare AJPIS X, X fiind judetul unde ati locuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, ma puteți ajuta am un copil care nu a primit alocația ... Adriana ioana Adriana ioana Bună ziua,ma puteți ajuta am un copil care nu a primit alocația de stat de 1 an pentru ca era trecuta pe numele tatălui și noi nu mai stam împreună de 3 ... (vezi toată discuția)
Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu să vină pe ... FlutureAnonim FlutureAnonim Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu să vină pe numele meu (dosarul fiind pe numele soțului) aceasta fiind decedat recent ? (vezi toată discuția)
Alocatie incasata necuvenit Diamandi Diamandi Sotul lucreaza in alta tara. Tot timpul a spus ca nu ia alocatia de acolo ca dureaza etc. Am primit de la Agentia de plati cum ca am de dat inapoi statului ... (vezi toată discuția)