avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu să ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu să vină pe ...

Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu să vină pe numele meu (dosarul fiind pe numele soțului) aceasta fiind decedat recent ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 12 Octombrie 2023
Contactati AJPIS X (X fiind judetul de domiciliu, gasiti datele de contact la o cautare pe google AJPIS X) si ar trebui sa va poata indruma dumnealor.

Banuiesc ca o sa aveti nevoie de actele dvs. de identitate, certificatul de nastere al copilui, poate si cel de deces..., eventual ancheta sociala... dar mai bine discutati cu dumnealor si vedeti exact de ce aveti nevoie.
1. Cerere
2. Copie CI
3. Copie certificat nastere copil
4. Copie certificat de deces
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, ma puteți ajuta am un copil care nu a primit alocația ... Adriana ioana Adriana ioana Bună ziua,ma puteți ajuta am un copil care nu a primit alocația de stat de 1 an pentru ca era trecuta pe numele tatălui și noi nu mai stam împreună de 3 ... (vezi toată discuția)
Schimbarea titularului de alocatie Eumiria Eumiria Aș dori să schimb titularul alocației copilului meu deoarece nu mai dau de fostul concubin nu am fost căsătoriți și aș vrea să știu dacă am nevoie ... (vezi toată discuția)