avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As dori sa pun alocatia copiilor pe numele meu, ce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As dori sa pun alocatia copiilor pe numele meu, ce trebuie sa ...

As dori sa fac alucatia copiilor pe numele meu ce trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:51, 17 Octombrie 2023
Sa va adresati AJPIS cu actele necesare ( certificatul de nastere al copiilor, actele dvs. de identitate, cerere...-va indruma dumnealor de ce acte aveti nevoie) si s-ar putea sa fie nevoie si de ancheta sociala de la primaria de domiciliu care sa ateste ca acestia, copiii, au domiciliul, locuiesc, cu dvs.

Datele de contacta ale AJPIS le gasiti pe net, scriind "AJPIS X", X fiind judetul de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu să vină pe ... FlutureAnonim FlutureAnonim Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu să vină pe numele meu (dosarul fiind pe numele soțului) aceasta fiind decedat recent ? (vezi toată discuția)
Bună ziua, ma puteți ajuta am un copil care nu a primit alocația ... Adriana ioana Adriana ioana Bună ziua,ma puteți ajuta am un copil care nu a primit alocația de stat de 1 an pentru ca era trecuta pe numele tatălui și noi nu mai stam împreună de 3 ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la alocatie monoparentala ? FloricicaAlbastra FloricicaAlbastra Buna Pot beneficia si eu de pensie monop.sunt divortata si am in intretinere 2 copii minori 9si 14 ani ?.Din 2009 de cand am div stau cu chirie la judet ... (vezi toată discuția)