avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, ma puteți ajuta am un copil care nu a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, ma puteți ajuta am un copil care nu a primit alocația ...

Bună ziua,ma puteți ajuta am un copil care nu a primit alocația de stat de 1 an pentru ca era trecuta pe numele tatălui și noi nu mai stam împreună de 3 ani iar cei de la posta nu a vrut sa mi o dea din cauza lui,ce pot face?Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:37, 25 Octombrie 2023
Cel mai bine ati suna/merge la AJPIS din judetul unde locuiti ( gasiti adresa scriind pe Google "Contact AJPIS X-X fiind judetul de domiciliu) si cere sa vina alocatia copilului la adresa dvs. pentru ca acolo locuieste, nu mai locuieste cu tatal..
O sa fie nevoie si de o ancheta sociala dar, din experienta- a facut asta un prieten- se rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu să vină pe ... FlutureAnonim FlutureAnonim Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu să vină pe numele meu (dosarul fiind pe numele soțului) aceasta fiind decedat recent ? (vezi toată discuția)
Buna ziua.am fost căsătorită 24 de ani și datorită neînțelegerilor ... Tanya71 Tanya71 Buna ziua.am fost căsătorită 24 de ani și datorită neînțelegerilor am hotărât să plec într-un alt oraș cu copilul minor cum aflu dacă soțul a ... (vezi toată discuția)