avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce inseamna \
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce inseamna

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti referitor la L.196/2018 art.57 lit.m) ce inseamna "datele de contact ale administratorului, ale membrilor comitetului executiv şi ale membrilor comisiei de cenzori ori, după caz, ale cenzorului".

In asociatia noastra de proprietari presedintele refuza sa afiseze orice numar de telefon sau adresa de email. Comunicarea este foarte dificila, programul administrativ fiind de 4 ore/saptamana pentru 132 apartamente.
As vrea sa stiu cum se defineste legal sintagma "date de contact"?

Daca primaria nu ia masuri pentru afisarea acestor date COMPLETE ce pot face mai departe?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:28, 7 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Date de contact reprezinta informatiile despre modalitatea de comunicare respectiv numar telefonic,adresa email
Notificati oficial presedintele de asociatie cu obligatia afisarii la loc vizibil a datelor de contact a reprezentantilor asociatiei de proprietari -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege obliga asociatia de proprietari sa afiseze adresa de email si nr. de telefon? gev gev Deoarece asociatia de proprietari refuza sa afiseze adresele de email si numerele de telefon ale presedintelui asociatiei si cenzorului, spunand ca nu ii ... (vezi toată discuția)
Daca presedintele unei asociatii este singurul care are acces ... Vali P. Vali P. Daca presedintele unei asociatii este singurul care are acces la adresa de mail facuta special pentru acea asociatie, iar administratorul si cenzorul nu au ... (vezi toată discuția)
Cai de comunicare intre asociatie si proprietar . cum se poate ... laura1016 laura1016 Cai de comunicare intre asociatie si proprietar . Cum se poate adresa un proprietar catre asociatie ? Este normal ca asociatia sa afiseze caile de comunicatie ... (vezi toată discuția)