avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca presedintele unei asociatii este singurul care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca presedintele unei asociatii este singurul care are acces ...

Daca presedintele unei asociatii este singurul care are acces la adresa de mail facuta special pentru acea asociatie, iar administratorul si cenzorul nu au oferit nici un mijloc de contactare, refuzand sa puna la dispozitie proprietarilor numerele lor de telefon si/sau adrese de mail oficiale (gen cenzor.asocprop@yahoo.com s.a.m.d.), cum pot fi responsabilizati cenzorul si administratorul sa isi asume obligatiile si sa raspunda solicitarilor care le revin in sarcina (si nu in cea a presedintelui)?
Presedintele a refuzat la randul lui sa puna la dispozitie locatarilor orice fel de metoda de contact pentru admin. si cenzor.
Cel mai recent răspuns: madysse , utilizator 12:01, 4 August 2023
Intre timp am aflat ca art. 57 alin.(m) din Legea 196/2018 prevede ca datele de contact ale administratorului, CEX si cenzorului trebuie afisate la avizier. Cum poti fi obligati acestia sa isi puna datele de contact la avizier? Nu e nevoie sa isi puna adresele personale, pot face unele special pentru treburile asociatiei.
Ultima modificare: Joi, 3 August 2023
Vali P., utilizator
Exista dispozitie expresa art 57 L nr 196/2918 care obliga afisarea la loc vizibil a datelor de contact membrii echipa manageriala asociatie de proprietari
Sesizati oficial serviciul de speciliate din primaria teritoriala care detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare respectarii si aplicarii dispozitiilor in vigoare
Ynocentta , numarul meu este 0771603021 , musatmagdalena@gmail.com. am problema legat de caini , legea 205 / 2004

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege obliga asociatia de proprietari sa afiseze adresa de email si nr. de telefon? gev gev Deoarece asociatia de proprietari refuza sa afiseze adresele de email si numerele de telefon ale presedintelui asociatiei si cenzorului, spunand ca nu ii ... (vezi toată discuția)
Administratorul de bloc botezclaudia botezclaudia Unde se poate reclama faptul că administratorul de bloc și nici comitetul nu vor să afișeze copii după atestatul și calificarea administratorului? Noi, ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna gev gev Buna ziua, va rog sa-mi spuneti referitor la L.196/2018 art.57 lit.m) ce inseamna \"datele de contact ale administratorului, ale membrilor comitetului executiv ... (vezi toată discuția)