avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se poate face plata în rate?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se poate face plata în rate?

Buna ziua! pretul masinii 50000 lei - achizitionarea acesteia pe firma de la o persoana fizica se poate face si cu plata in rate? numerar 10000 lei (plafon maxim) urmand ca restul de 40000 lei sa il pot plati in rate lunare prin banca? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 12:16, 8 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da sigur plata cash 10.000 ( cu dispozitie de plata din casa ) si diferenta prin banca in ori cate transe .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita plati persoane fizice 50000 lei sutrif sutrif Buna ziua, Am vandut o masina a carei pret este de 60000 lei. Cumparatorul imi da un avans de 10000 lei. Mai pot incasa 40000 cash in alta zi si doar restul ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina second de la o persoana fizica pe firma Alex N Alex N buna ziua, as dori sa stiu cum se poate trece o masina pe firma, fiind cumparata de la o persoana fizica, care bineinteles nu poate da factura. apoi, cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. la vanzarea unei masini este legal sa accept peste ... chilly0104 chilly0104 buna ziua. la vanzarea unei masini este legal sa accept peste 10000 euro cash? sau este obligatoriu transferul bancar. cumparatorul insista plata cash. ... (vezi toată discuția)