avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... De cînd se plătește cass la dobânzi?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

De cînd se plătește cass la dobânzi?

Bună seara mă numesc Vintze Tanța și am o întrebare de cînd se reține CASS -ul la sume obținute din dobânzi bancare și de la ce plafon mulțumesc anticipat.

Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:01, 9 Decembrie 2022
Pentru acest an, când venitul din dobânzile încasate pe total an va depăși plafonul a 12 salarii minime brute pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass venituri din dobanzi Eliana11 Eliana11 Buna ziua, Am inteles ca daca sunt pensionar si incasez dobanzi din depozite bancare peste plafonul de 12 salarii minime brute trebuie sa depun declaratia ... (vezi toată discuția)
Cass din dobanzi bancare -declaratia unica DEBRA DEBRA Cum se calculeaza CASS din dobanzi bancare ca sa pot vedea daca depasesc sau nu plafonul de 12 salarii minim brute ? Din dobanda neta cumulata a depozitelor ... (vezi toată discuția)
Pe lângă salariu mai am venituri din dobânzi și titluri de stat micutul1978 micutul1978 O persoana fizica este salariata, cu contract de munca cu normă întreagă. In afara de veniturile din salariu, am obtinut (incasat) in anul 2023 din PFA suma ... (vezi toată discuția)