avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara!sunt asistent medical generalist principal. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara!sunt asistent medical generalist principal. la momentul ...

Buna seara!sunt asistent medical generalist principal.la monentul angajarii aveam doar școala postliceeala ,anul acesta am terminat studii superioare in domeniu dar angajatorul refuza sa îmi schimbe incadrarea motivând ca nu au posturi pt studii superioare in nomenclatorul de functii.Mentionez ca lucrez in Spitalul Clinic Cai Ferate Constanta.Ce demersuri ar trebui sa fac ? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Facultate pentru asistenti medicali sisisi sisisi sunt asistent principal radiolog la un spitalșam absolvit scoala postliceeala sanitara,profil generalist am dat un examen de confirmare pe radiologie,si ... (vezi toată discuția)
Studii superioare......un impediment? nushu nushu Buna ziua, Am o dilema in privinta ocuparii posturilor vacante scoase la concurs din cadrul spitalelor.Pentru toate posturile de asistent medical generalist ... (vezi toată discuția)
Asistent medical generalist studii superioare c_mar c_mar Recent am depus dosarul pt un concurs la spital de stat, mi s-a spus că va fi respins pe motiv ca posturile prevazute sunt doar pt absolvenții scolii ... (vezi toată discuția)