avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie luata in calcul pentru ajutorul unic/ajutor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie luata in calcul pentru ajutorul unic/ajutor energie

Buna ziua. Intrebare: ce pensie se ia in calcul pentru pragurile de "ajutor unic" la pensie, cea de acum, sau cea de dupa marire?
Daca e cea de dupa, mama pierde complet si ajutorul pentru energie, si primeste si cel mai mic cuantum, cel de 600 de lei in doua transe(are sub 2000 acum si va trece peste 2000 in urma maririi)

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dorianman , utilizator 08:20, 9 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cea de dupa , asa s-a procedat si la ajutorul acordat in acest an .
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2022
CHKa, utilizator
Bănuiam. Asta e. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas perianumarieta perianumarieta Buna ziua,tatal meu a murit acum 14 ani,mama are pensie mica ,nu mi aduc aminte cat,i s a zis ca nu are dreptul la pensie de urmas,de pe urma sotului,e ... (vezi toată discuția)
Ajutor lunar acordat sotului supravietuitor MIA_VL MIA_VL Buna ziua! Mama mea a lucrat in agricultura si a avut pensia minim garantata de 350 lei. Tata a murit acum un an si pensia lui era de 600 lei. Pensia de ... (vezi toată discuția)
Determinarea cuantumului pensiei Giubega Giubega Pensia la limita de varsta poate fi mai mica decat pensia de invaliditate??Mentionez ca am calculat personal dupa graficul de calcul de pe site-ul La ... (vezi toată discuția)