avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... data incetare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

data incetare cim

Buna ziua, am un salariat care a depus dosarul la comisia medicala pentru pensie pe caz de boala și i s-a spus să aștepte. A trecut aproape o luna. locul de munca este închis (bar) . Este corecta concedierea ? Daca totuși apare decizia în perioada de preaviz încetarea se face la data când primeste angajatorul decizia indiferent de ce data va fi scrisă în decizie? Se face încetarea cu data din decizie anterioară celei în care se transmite revisal? Eu nu rețin excepții de la data incetarii cim din hg revisal
Cel mai recent răspuns: valentinaanghel , utilizator 13:14, 10 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corecta decizia de concediere ...incetarea se transmite in REVISAL la data incetarii.
Buna ziua,

Am primit azi 05.04.2023 de la salariata decizie medicala asupra pierderii capacitatii de munca gradul II, data ivirii invaliditatii 04.04.2023. Este corect sa fac incetarea cim cu data de 04.04.2023 ? Multumesc anticipat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu , cu data de 05.04.2023 se face incetarea ,, la data comunicarii deciziei medicale asupra capacitatii de munca in cazul invaliditatii de gradul I sau II
Asa am procedat. Multumesc mult pentru raspunsurile dumneavoastra in cele doua cazuri. Sarbatori Fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim pensionare caz de boala Ecaterinas Ecaterinas Buna ziua! Un salariat a avut concediu medical pana in data de 19.03.2015, si in urma indeplinirii conditiilor pentru pensionare pentru caz de boala , i s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. avem un salariat care este in concediu medical de ... cristina_huszarr cristina_huszarr buna ziua. avem un salariat care este in concediu medical de 18 luni (pt.neoplazie) pana la data de 31.08.2022 cand are ultima zi de cm. a primit deja decizia ... (vezi toată discuția)
Incetare cim simona38 simona38 salariatul a adus decizie medicala asupra pierderii capacitatii de munca. cum ii desfac cim ? abia acum isi pregateste dosarul pentru pensie. (vezi toată discuția)